Využite zľavu 5% na všetky produkty BLANCO, FRANKE a SCHOCK. KÓD ⇢ ZLV5

Ako správne vybrať výsuvnú elektrickú zásuvku?

Najprv v skratke k výsuvným elektronickým zásuvkám ako takým. Tieto zásuvky ponúkajú skutočne elegantné riešenie pri nedostatku zásuviek.

Výsuvné elektrickej zásuvky sa z praktických dôvodov využívajú predovšetkým v kanceláriách a kuchyniach. Výsuvné elektrické zásuvky sú veľmi nápaditým a pekným riešením a na rozdiel od bielych nevzhľadných predlžovačiek nepokazia dojem z dizajnu interiéru.

Zobraziť ponuku vstavanú zásuviek >>>

Vzhľad

je zväčša prvé kritérium výberu výsuvnej elektrickej zásuvky. V tejto dobe je dostupné široké portfólio produktov rozmanitého dizajnu, povrchových a farebných prevedení, z ktorých si vyberie určite každý. Či už plastová povrchová úprava v populárnych farbách šedá, biela a čierna, alebo hliníkový obal tela zásuvky, k dispozícii sú univerzálne riešenia pre moderný aj klasický interiér. Určite nebudú kaziť celkový dojem z dizajnu, práve naopak zvýšia funkčné vlastnosti vášho nábytku.

Umiestnenie a spôsob využitia

Pri výbere výsuvnej elektrickej zásuvky musíte prihliadnuť aj na praktickejšie veci, než je obyčajný vzhľad. Najlepšie sa výsuvné elektrickej zásuvky vyberajú podľa potreby ich využitia. Potrebujete iba občas zásuvku na zapojenie kuchynských pomocníkov? Hľadáte riešenie s ktorým jednoducho nabijete váš telefón? Odpovedzte si na tieto otázky predtým, než začnete hľadať model pre vaše potreby.

Ďalšie parametre

Pri výbere výsuvnej elektrickej zásuvky sa nezabudnite pozrieť na celkové maximálne elektrické zaťaženie. Táto informácia je podobne ako pri varnej doske či kuchynskej rúre dôležitá, aby sa vám nestalo, že lacná výsuvná elektrická zásuvka nezvládne nápor spotrebičov a bude vám vyhadzovať ističe.

Rozhodne tiež nezabudnite venovať pozornosť dĺžke kábla, s ktorým sa napája výsuvná elektrická zásuvka do siete. Dôležité je aby sa vám nestalo, že kábel nebude dostatočne dlhý a zásuvku nebudete vedieť napojiť na elektrickú sieť.

 

Výber výsuvnej elektrickej zásuvky rozhodne nie je ničím ťažkým. Stačí v podstate len skontrolovať použiteľnosť zásuvky, vybrať si zvislé či vodorovné riešenia a zvoliť si preferovaný dizajn. V našej ponuke nájdete kvalitné výsuvné elektrické zásuvky od viacerých výrobcov pre všetky typy použití vhodné do každej kuchyne alebo kancelárie.

Zobraziť ponuku vstavanú zásuviek >>>