Využite zľavu 5% na všetky produkty BLANCO, FRANKE a SCHOCK. KÓD ⇢ ZLV5

Blanco saténová zlatá – prineste do vašej kuchyne pocit jedinečnosti a luxusu

SATÉNOVÁ ZLATÁ. Jemná, žiarivá, luxusná aj vkusne extravagantná – taká je nová farba kuchynský batérií a príslušenstva od nemeckého výrobcu Blanco.

Poznáte to ako sa hovorí, že trendy sa vracajú? So zlatou farbou sa budete v modernom interiérovom dizajne stretávať čoraz častejšie. Jej unikátnosť a univerzálnosť využijete pri vytváraní jak moderného, škandinávskeho, glamour, industriálneho, tak aj rustikálneho (vintage) štýlu. Vhodnou kombináciou farieb a materiálov spolu so zlatou dokážete jednoducho vytvoriť pocit jedinečnosti, originality a luxusu.

kuchynská batéria Blanco Linus + dávkovač saponátu Blanco Lato + drezové doplnky
kuchynská batéria Blanco Linus + dávkovač saponátu Blanco Lato + drezové doplnky

Inak to samozrejme nie je ani vo svete moderných kuchynských trendov. Saténová zlatá je nový farebný odtieň od renomovaného nemeckého výrobcu kuchynských drezov, batérií a príslušenstva BLANCO. Na rozdiel od hlbších tónov mosadzných a bronzových batérií, je saténová zlatá farba plná života, jemnosti, nadčasovosti a luxusu.

Nová povrchová úprava je dostupná pre viaceré obľúbené modely metalických kuchynských batérií – od moderných (LinusLinus-SFontas II) až po retro batérie (TradonLivia-S). V kombinácií so zlatými dávkovačmi saponátu (LatoLiviaTorre) a drezovými doplnkami v zlatom prevedení, tak hravo vytvoríte harmonický celok, ktorý rázom vnesie nádych luxusu a pocit vznešenosti a jedinečnosti do každej kuchyne.

granitový drez Blanco Vintera XL 9-UF + kuchynská batéria Blanco Linus + dávkovač saponátu Blanco Torre v zlatom prevedení
granitový drez Blanco Vintera XL 9-UF + kuchynská batéria Blanco Linus + dávkovač saponátu Blanco Torre

Ako pri všetkom kontrastnom, ani v tomto prípade by ste nemali zabudnúť na striedmosť. Hranica medzi vkusom, eleganciou alebo prehnanosťou a gýčom, je veľmi tenká. Buďte však odvážny a kreatívny. Nakoniec, fantázií sa medze nekladú a každému sa páči niečo iné.

Nový svetlozlatý odtieň sa perfektné hodí k rôznym typom kuchynských drezov a niečo také ako dokonalá kombinácia neexistuje. Jemná textúra brúseného nerezu zlatých batérií sa bude perfektne vynímať napríklad v kombinácií s veľmi obľúbenými granitovými drezmi v elegantnej čiernej farbe. Pokiaľ však zariaďujete kuchyňu v tradičnom (rustikálnom) štýle, budete možno vyberať z ponuky keramických drezov.

čierny granitový drez Blanco Naya 6 + kuchynská batéria Blanco Trima + dávkovač saponátu Blanco Lato v prevedení saténová zlatá

granitový drez Blanco Naya 6 + kuchynská batéria Blanco Trima + dávkovač saponátu Blanco Lato