Využite zľavu 5% na všetky produkty BLANCO, FRANKE a SCHOCK. KÓD ⇢ ZLV5

Čistiace prostriedky – správna starostlivosť o kuchynský drez

Ako kvalitné auto potrebuje kvalitný olej, aj drez vyžaduje starostlivosť, ktorú si zaslúži. Zistite, ako vybrať vhodné prípravky pre starostlivosť o váš drez.

Je pravdou že naše drezy sú nenáročné na starostlivosť vďaka kvalite ktorú poskytujú, avšak na ich ochranu odporúčame pravidelne používať špeciálne čistiace prostriedky. Okrem oslnivej čistoty drezu vďaka nim zároveň predĺžite jeho životnosť.

Čím čistiť nerezové drezy

Franke Twister – je čistiaca pasta určená pre nerezové drezy. Je to prostriedok na jednoduché odstránenie fľakov, škrabancov a zároveň zabránenie vzniku nových. Pomáha takisto ako prevencia pri tvorbe prstových otlačkov a dodá vášmu nerezovému drezu hodvábne matný lesk.

Pre dennú starostlivosť perfektné poslúži univerzálny čistiaci sprej Blanco Daily Clean.

Čím čistiť granitové drezy

Blanco Activ – špeciálny čistiaci prášok, ktorý slúži na dôkladné vyčistenie granitových drezov. Je účinný pri boji proti farebným povlakom po káve, čaji alebo ovocí. Povrch granitových drezov ošetruje a zároveň vytvára ochrannú vrstvu.

Alternatívou je čistiaci sprej Franke Colored Sink Cleaner, určený špeciálne pre granitové a kompozitné drezy značky Franke.

Čím čistiť keramické drezy

Univerzálny čistič na kuchynské drezy Blanco Daily Clean  odstráni všetky nečistoty a kovové otery z vášho keramického drezu. Zvládne súboj s mastnotou a vodným kameňom. Keramický drez nielen že dokonale vyčistí, ale aj vyleští a tento stav pomáha udržiavať dlhú dobu. Látky obsiahnuté v čistiacom prípravku sú zložené výhradne z organických látok.

Čím čistiť kuchynské batérie

Franke Tap Cleaner čistiaci sprej – je prostriedok na efektívne odstránenie usadenín a vodného kameňa z kuchynských batérii. Je šetrný voči všetkým povrchom batérii a drezov. Vďaka špeciálnemu zloženiu je šetrný voči životnému prostrediu.

Použiť samozrejme môžete aj alternatívu od Blanco - Blanco Daily Clean, ktorý vďaka svojím univerzálnym vlastnosťanom nesmie chýbať v žiadnej kuchyni.


Chcete vedieť ako správne vyčistiť metalické, granitové či keramické batérie? Prečítajte si náš článok: Ako sa správne starať o kuchynskú batériu.
 


Zobraziť ponuku čistiacich prostriedkov >>>