Využite zľavu 5% na všetky produkty BLANCO, FRANKE a SCHOCK. KÓD ⇢ ZLV5

Doprajte si najlepší kuchynský drez s produktmi Blanco

Vedeli ste, že firma Blanco bola založená už v roku 1925? Prečítajte si, prečo pri výbere kuchynského drezu a batérie staviť práve na tohto nemeckého výrobcu.

Spoločnosť Blanco založil v roku 1925 Henrich Blanco v Oberderdingene ako súkromnú rodinnú firmu. Z maléhu „startupu“ vznikol silný medzinárodný hráč, ktorý sa od počiatku špecializuje na spracovanie nerezových materiálov a výrobu zariadení pre gastronómiu.  

Od vzniku firmy uplynulo veľa rokov, ale vďaka úzkej špecializácii, neustálym inováciám, vysokej kvalite produktov a neustálemu dôrazu na funkčnosť a dizajn produktov sa z malej dielne stala svetová renomovaná firma.

blanco-kuchynske-drezy-1

Mohlo by vás zaujímať, že spoločnosť Blanco...

...má viac než 1200 zamestnancov
...pôsobí vo viac než 120 krajinách sveta
...okrem drezov a batérií vyrába zariadenia pre gastronómiu a zariadenia pre oblasť medicíny
...získala mnohé produktové ocenenia ako napríklad Reddot design award, IF product design award, German design award.

Trvalá udržateľnosť

nie je pre Blanco iba módnym výstrelkom, ale už vyše 20 rokov súčasťou firemnej kultúry. Preto firma zodpovedne nakladá so zverenými zdrojmi a chráni prostredie s nemeckou precíznosťou.

Blanco sa správa zodpovedne voči najdôležitejšej potravine – pitnej vode. Preto sú všetky kuchynské batérie dobrovoľne testované a certifikované DVGW skúškami.

Nerezové a granitové /silgranitové/ drezy sú 100% recyklovateľné. Granitový materiál Silgranit Puradur znižuje používanie čistiacich prostriedkov. Blanco nepoužíva vo svojich produktoch tropické drevo.

V našom e-shope ponúkame tieto produkty Blanco:

Vážime si dôveru, ktorú nám Blanco prejavilo, preto si ctíme firemné zásady a robíme všetko preto, aby sme ich nielen aktívne dodržiavali, ale presviedčali vás naším prístupom, že na nás a Blanco sa môžete 100% spoľahnúť.