Využite zľavu 5% na všetky produkty BLANCO, FRANKE a SCHOCK. KÓD ⇢ ZLV5

Novinky 2017 - Blanco batérie

Chcete vedieť, čo nové priniesol rok 2017 do ponuky kuchynských batérií? Ste na správnom mieste.

Hlavnou zmenou v roku 2017 pre granitové kuchynské batérie tak ako drezy bolo obohatenie o nové farebné prevedenie muškát. Vďaka tomu máte teraz možnosť kombinovať granitové drezy vo farbe muškát nielen s chrómovými batériami, ale aj s farebne zladenými kuchynskými batériami.

Blanco kuchynské batérie pred okno

Do našej ponuky sme zaradili aj nové modely batérií s možnosťou montáže pred okno. Jedná sa o modely v chrómovom prevedení Daras-F Daras-S-F, ktorá je vybavená aj s výsuvnou sprchou pre ľahšie umývanie veľkého riadu v dreze.

bateria-pred-okno-blanco-daras-f

Ďalšou novinkou v ponuke sú modely Kano Kano-S. Obe batérie sú v chrómovom prevedení v dizajne, ktorý sa hodí aj k menším modelom drezov.

Model Catris-S nahradil model Master. Vďaka svojej priaznivej cene je teraz prístupný pre všetkých, ktorí hľadajú profesionálne vyzerajúcu batériu s veľkou sprchou a prepínačom. Vďaka tejto batérii budete môcť pracovať v kuchyni ako ozajstní profesionáli a nič vás nebude pri práci obmedzovať.

Ponuku noviniek pre rok 2017 uzatvára model Panera-S. Jedná sa o dizajnovú batériu v minimalistickom hranatom dizajne, ktorá je vybavená praktickou sprchou. Navyše má tento model konštrukciu tela batériu kompletne s lešteného nerezu a je právom považovaný za vrchol v ponuke kuchynských batérií Blanco.

drezova-bateria-blanco-cartis-s-so-sprchou

Ak sme vás inšpirovali novinkami v ponuke kuchynských batérií Blanco a chcete sa dozvedieť viac aj o nových modeloch drezov, prečítajte si náš článok na blogu.

Zobraziť ponuku drezových batérií >>>