Využite zľavu 5% na všetky produkty BLANCO, FRANKE a SCHOCK. KÓD ⇢ ZLV5

Schock granitové drezy pod pracovnú dosku

Schock granitový drez pod pracovnú dosku predstavuje elegantné dizajnové riešenie, vďaka ktorému bude drez „schovaný“ pod pracovnou doskou. Montáž drezu pod pracovnú dosku je vhodná pre pracovné dosky z prírodného alebo umelého kameňa, keramiky, skla, masívneho dreva a kompozitných materiálov, ktoré sú odolné voči vlhkosti a dostatočne pevné.

#ShowMore#

Granitové drezy Schock Cristalite® a Cristadur® sú synonymom najkvalitnejších kameninových drezov. Vďaka know-how a vylepšenému zloženiu materiálu, sú granitové drezy Schock ešte pružnejšieodolnejšies dlhšou životnosťou a menej náročné na údržbu. Granitový materiál Schock Cristadur® s takmer bez pórovitým povrchom predstavuje najhladší povrch v segmente granitových drezov.

Materiál Cristadur® je obchodný názov pre Schock granitové drezy najvyššej kvality. Materiál Schock Cristadur® kombinuje najlepšie vlastnosti kameninových a keramických drezov. Je ešte pevnejší a odolnejší, s dlhšou životnosťou a s takmer bez pórovitým zamatovým povrchom. Na rozdiel od keramiky ale ponúka dizajnové riešenia, ktoré by ste v segmente keramických drezov hľadali len veľmi ťažko. V porovnaní s granitovými drezmi iných značiek, je základná zmes kameniny ešte jemnejšia, čo vo výsledku vytvára najhľadší povrch na trhu kameninových drezov.

Materiál Cristalite® (granit/kamenina) z ktorého sú drezy Schock vyrobené, je zložený zo zmesí drveného kameňa (kremeň, žula) 80%, akrylového spojiva 15% a farbiva 5%. Jeho hlavnou výhodou sú perfektné vlastnosti ako jednoduchá údržbafarebná stálosť aj pri priamom slnčnom žiarení, odolnosť voči poškriabaniu a rozbitiuhygienická a potravinová nezávadnosť, široká farebná škála možností a v porovnaní s keramickými drezmi aj priaznivá cena.

Výhody granitových drezov Schock

  • Ľahký na údržbu, stačí iba špongia a voda
  • Odolný proti škrabancom, preto sa pri bežnom krájaní kuchynskými nožmi nepoškodí
  • Odolný voči teplotám až do 280 stupňov C
  • Odolný voči rozbitiu napr. pri páde hrnca do vaničky
  • Hygienický a anitibaktériálny
  • Potravinovo nezávadný, takže potraviny možno pripravovať priamo na dreze
  • Odolný proti kyselinám používaným bežne v kuchyni
  • Farebne stály aj pri priamom slnečnom žiarení

Ako si vybrať ten najlepší kuchynský drez? >>>

30 položiek celkom