Využite zľavu 5% na všetky produkty BLANCO, FRANKE a SCHOCK. KÓD ⇢ ZLV5

4 dôvody, pre ktoré už nikdy nebudete chcieť drez bez drviča odpadu

Váhate, či si do kuchyne zaobstarať doplnok v podobe drviča odpadu? Spoznajte najväčšie výhody drviča odpadu, na ktorých sa zhodli tí, ktorí ho už vyskúšali.

1. Pohodlnosť a jednoduchosť

Asi si viete predstaviť, aký neporiadok vie ostať nielen pri príprave, ale aj po dojedení jedla. Vďaka drviču odpadu viete urobiť krátky proces s neporiadkom. Nielenže zvyšky potravín zmiznú za pár sekúnd, ale vytvoríte si tiež viac priestoru na kuchynskej linke. Takisto nemusíte z tanierov separovať zvyšky jedla, jednoducho ich zhrniete do drezu a drvič sa už postará o všetko ostatné.

drvic-odpadu-insinkerator

2. Eliminuje zápach a časté vynášanie smetí

Už žiadne vynášanie plných košov. Vďaka drviču odpadu si vaše nohy oddýchnu a vy môžete tento čas využiť užitočnejšie ako hádkami, kto pôjde vysypať smeti. Okrem nôh si oddýchne aj váš nos, pretože zo „živých potravín“, akými sú napr. zvyšky z mäsa, kosti, šupky z ovocia a zeleniny, sa razom stanú iba drobné čiastočky bez zápachu.

3. Stop upchatému sifónu

Tento šikovný kuchynský pomocník si pomáha sám. Vďaka prúdeniu vody v spojení s rozomletými časticami sa odpadové potrubie prečisťuje od predošlých usadenín a nánosov.

4. Starostlivosť o zdravie a našu planétu

To najdôležitejšie nakoniec. Kúpou drviča odpadu pomáhate nielen sebe, ale aj našej planéte. Vďaka tomu, že sa vyhnete klasickému skladovaniu odpadkov, obmedzíte takisto aj výskyt hlodavcov, hmyzu, plesní a baktérii, ktoré ohrozujú vaše zdravie (astma, ekzémy a rôzne iné choroby).

V neposlednom rade je tento spôsob hospodárenia s odpadom ekologický a odporúčaný pre zachovanie čistého prostredia a planéty.

Zaujala vás téma drvenia kuchynského odpadu? Prečítajte si tiež o správnych zásadách narábania s drvičom odpaduV prípade že ste sa rozhodli že drvič odpadu je ideálny pomocník pre vás, objavte našu ponuku drvičov odpadu.

Zobraziť ponuku drvičov odpadu >>>