Využite zľavu 5% na všetky produkty BLANCO, FRANKE a SCHOCK. KÓD ⇢ ZLV5

Schock Cristadur® – prémiová kvalita a zamatový povrch najkvalitnejších granitových drezov

V segmente kuchynských drezov, by ste len ťažko hľadali značku tak pevne spätú s výrobou kameninových drezov. Je to práve nemecká spoločnosť Schock, ktorá udáva trendy už od roku 1979. Schock ako vynálezca technológie výroby kameninových drezov je do dnešného dňa jednotkou vo vývoji, dizajne a udávaní trendov. Ako jediný výrobca vyrába a testuje všetky drezy v najmodernejšom technologickom stredisku v Nemecku.

Nemecký Schock sa špecializuje na výrobu granitových drezov najvyššej kvality, kuchynských batérií a príslušenstva. Všetky komponenty sú dizajnované s ohľadom na maximálnu funkčnosť, praktickosť, prémiovú kvalitu a nadčasový dizajn.

porovnanie-materialov-schock-cristadur-a-cristalite

V čom je granitový materiál Schock Cristadur® iný?

Vďaka inováciám, vášni a ambíciám zostať aj v ďalších desaťročiach technologickým lídrom, Schock vyvinul a ako jediný na trhu ponúka kameninové drezy z materiálu Cristadur®. Jedná sa o materiál vyrábaný najmodernejšou nanotechnológiou v oblastí granitových drezov, ktorý disponuje tými najlepšími vlastnosťami. 

Zjednodušene by sa dalo povedať, že materiál Cristadur® kombinuje najlepšie vlastnosti kameninových a keramických drezov. Je ešte pevnejší a odolnejší, s dlhšou životnosťou a s takmer bez pórovitým zamatovým povrchom. Na rozdiel od keramiky ale ponúka dizajnové riešenia, ktoré by ste v segmente keramických drezov hľadali len veľmi ťažko. Vďaka obsahu nanočastíc striebra priamo v základnej zmesi materiálu, je 100% antibakteriálny a veľmi ľahko udržiavateľný. V porovnaní s granitovými drezmi iných značiek, je základná zmes kameniny ešte jemnejšia, čo vo výsledku vytvára najhľadší povrch na trhu kameninových drezov.

granitovy-drez-Schock-cristadur-Kallio-M-175
kuchynský drez Schock Kallio M-175 + batéria Schock Gota + dávkovač saponátu Schock Samo

Mohlo by vás zaujímať: Materiál Schock Cristadur® absolvoval aj laboratórne testy v nemeckom centre pre letectvo a astronautiku v Kolíne (DLR) a všetky “záťažové testy“ zvládol perfektne. V teste zvislého pádu (oceľová gulička padne z určitej výšky na vzorku materiálu) sa dokonca stal celkovým a jasným víťazom v porovnaní s konkurenčnými materiálmi.

Schock Cristadur® - Prémiová kvalita handmade in Germany

  • najhľadší povrch v segmente granitových drezov
  • jednoduchá údržba a dlhšia životnosť
  • pružnejší a ešte odolnejší voči pádom, nárazom a škrabancom
  • vďaka obsahu častíc striebra je 100% antibakteriálny
  • odolný voči vysokým teplotám – až do 280 °C
  • farebne stály – aj pri priamom slnečnom žiarení
  • záruka až 15 rokov na granitový materiál 

Schock Cristadur® Green Line – skutočne udržateľný a prémiový materiál

V roku 2022 Schock predstavil kameninové drezy Cristadur® Green Line vyrábané až z 99% prírodných, obnoviteľných a recyklovateľných surovín, čím opäť posunul technologickú latku výroby granitových drezov na ďalšiu úroveň.

Modely Schock Cristadur® Green Line samozrejme disponujú všetkými prémiovými vlastnosťami kameninových drezov. Schock si ale uvedomuje, že aj ten najkvalitnejší drez sa bude musieť raz vymeniť. S novým materiálom bude možné drez recyklovať a získaný materiál použiť pri výrobe nových drezov bez akéhokoľvek vplyvu na kvalitu.

ekologicke-kuchynske-drezy-schock-cristadur
kuchynský drez Schock Kallio M-175 Greenline

Produktová rada Cristadur® Green Line je dostupná v 4 farebných prevedeniach – Day (najčistejšia biela), Night (sýta grafitová čierna), Twilight (zemitá hnedá), Dusk (elegantná matná šedá).

Zobraziť ponuku Schock granitových drezov >>>