Využite zľavu 5% na všetky produkty BLANCO, FRANKE a SCHOCK. KÓD ⇢ ZLV5

Čierne kuchynské drezy a batérie sú hitom posledných rokov

Trendy prichádzajú a odchádzajú, no čierna farba je oveľa viac ako len trend v interiérovom dizajne a dizajne kuchýň. Vďaka svojej univerzálnosti je jednoduché ju kombinovať takmer so všetkými pracovnými doskami, textúrami alebo kuchynskými doplnkami. Stala sa základným prvkom interiérového dizajnu po celom svete.

Čierne granitové drezy a batérie 

To isté platí aj vo svete moderných granitových drezov. Pri výbere vhodného tvaru kuchynského drezu, pôsobí čierny drez v industriálnom dizajne minimalisticky alebo naopak, môžete pomocou neho vytvoriť výrazný kontrastný prvok, ktorý sa hodí do každého kuchynského štýlu od moderného, až po kuchyne navrhnuté s rustikálnymi alebo vidieckými dizajnovými prvkami.

V kombinácií s čiernymi drezovými batériamičiernymi drezovými doplnkami vytvoríte perfektne zladený harmonický celok, ktorý pôsobí moderne a nadčasovo.

cierne-kuchynske-drezy-a-kuchynske-baterie

Franke_Black_Collection_Maris-g

Zobraziť ponuku čiernych granitových drezov >>>

Alebo môžete staviť na odvážnejšie kombinácie, ako napríklad čierny drez so zlatou alebo mosadznou batériou, čím vnesiete do svojej kuchyne pocit luxusu a zmyslu pre individualitu a originalitu.

zlata-bateria-do-kuchyne-1

Kuchynská batéria Franke FC 0045 Eos Neo - so sprškou - zlatá

Platí to ale aj naopak. Buďte odvážny a nebojte sa kombinovať. Nerezové spotrebiče a drez z brúseného nerezu môžu v kombinácií s čiernou metalickou batériou vytvoriť zaujímavý moderný akcent.

cierna-bateria-nerezovy-drez-franke

Zobraziť ponuku čiernych batérií >>>

Granitové drezy Blanco

Keď nemecké Blanco prichádzalo s novou čiernou farbou pre ich silgranitové drezy, tím odborníkov v Nemecku dokonca pri tejto príležitosti vyvinul úplne nový výrobný proces, ktorý zaručuje ešte čistejší, sýtejší a hlbší odtieň elegantnej čiernej.

Aj vďaka tomu sú dnes Blanco čierne kuchynské drezybatérie stále viac obľúbenejšie a vyhľadávanejšie.

Silgranitové drezy Blanco samozrejme nesú so sebou všetky výhody kameninových drezov najvyššej kvality. Sú veľmi pevné, odolné voči nárazom, poškriabaniu, odolávajú vysokým teplám až do 280 stupňov C.

Nesklamú vás ani z hľadiska životnosti. Granitové drezy Blanco si držia svoju farebnú sýtosť a hĺbku aj pri priamom slnečnom žiarení a nebudú od vás vyžadovať ani žiadnu špeciálnu starostlivosť navyše.

Zobraziť ponuku granitových drezov >>>